Ако се докаже, че е имало манипулация на машините, това е 

...
Ако се докаже, че е имало манипулация на машините, това е 
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Ако се докаже манипулация на машините, това е удар по демокрацията и държавен преврат

" Ако се потвърди, че е имало манипулация на машините, това е  удар по демокрацията и е държавен прелом, " по този начин заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров разяснява разменените през вчерашния ден в Народно събрание остри реплики сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната " във връзка подозренията за операции на резултатите от последните избори от страна на Политическа партия.

" Политическа партия се държат като ядосани деца, само че ние сме декларирали, че в случай че бъдем поканени на диалозите (б.р диалозите за сформиране на правителство), ще се явим.

https://www.focus-news.net/admin.php?mod=news&op=AddNews

Ще водим диалози с един спокоен звук и може да си кажем доста неща. Няма да е съществено да зачеркнем втория мандат. Ще поставим всички, наблягам всички старания да има държавно управление ", сподели още Зафиров.

Ако партиите си играят на ядосани деца, виждаме резултатът какъв е -  среднощни съвещания и ниска легитимност на всички държавни органи, стана ясно от думите му.

По мотив очертаващото се " ново ляво ", отпред на което заставата АБВ, Татяна Дончева, Георги Кадиев, Мая Манолова и Красимир Янков, заместник-председателят на Българска социалистическа партия сподели, че надали ще се роди нещо ново, лявото няма по какъв начин да се случи без Българска социалистическа партия.

" Това са все хора, минали на някакъв стадий и напуснали със скандал Българска социалистическа партия, заради неосъществени някакви персонални упоритости. Абсурдно е да се слагат предварителни условия към нас от тези хора, с тях са водени голям брой диалози, само че множеството от тези диалози са приключвали на фаза какъв да е лидер на листа и какъв брой от неговите хора да бъдат включени в листите. Не  е това смисълът от основаване на ляво обединяване ", сподели още Зафиров, като добави:  " Другата седмица ще обявим съществени и съответни ограничения в тази посока. Българска социалистическа партия трябва да лидира в този развой като най-голямата партия в лявото пространство ".

Атанас Зафиров разяснява за Българска национална телевизия и държанието на президента Румен Радев във връзка с договарянията за сформиране на държавно управление и към политическия развой: " При срещата ни с президента беше демонстрирано несъмнено отношение към нас, това не е прелестно, аз съм изтъркал два чифта обувки, с цел да изберем този президентски екип. Всичката тази непоносимост сред политическите партии и в обществото,  провокирана по избрани способи, налива вода в мелницата на прокарващите идеята за мощната ръка, за президентска република ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР